Θεματική Εβδομάδα

Ολοκληρώθηκε η Θεματική Εβδομάδα, 7-11 Μαΐου2018.
Στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεων που υλοποιήσαμε στο σχολείο μπορούμε να αναφέρουμε την προβολή ορισμένων διακεκριμένων ταινιών (Με αγάπη στον δάσκαλό μας, Μετά τη Λουτσία, Τα 400 χτυπήματα, Big Fish, Είμαστε ό,τι τρώμε), ομιλίες για τη διατροφή (Π. Μιχαήλου, Α. Λιτσαρδοπούλου), προβολή ταινίας και ομιλία για τον εθισμό στο διαδίκτυο (Ν. Τζινιέρη), εργαστήριο αποσαφήνισης αξιών (Δ. Καλαϊτζίδης), Έμφυλες ταυτότητες (Ειρήνη Μάρη), Έκδοση πολύγλωσσης εφημερίδας για παιδιά πρόσφυγες (Δίκτυο Δικαιωμάτων του Παιδιού), Παρουσιάσεις βιογραφιών σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών (Γ. Κυπριανού), Γενόσημα Φάρμακα (Φαρμακοποιοί του κόσμου), Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα του παιδιού (Συνήγορος του Παιδιού), Ομάδα Δράσης Μαθητών για την προστασία των Ζώων, Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και οδική συμπεριφορά (Ανδρέας Μαρκαντώνης).
Πέραν αυτών των δράσεων που έγιναν σε επίπεδο τάξης, οι περισσότεροι καθηγητές του σχολείου έκαναν σχετικά μαθήματα, στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων τους στα τμήματα όπου διδάσκουν.
Στο τέλος της Θεματικής Εβδομάδας έγινε συζήτηση αποτίμησης σε κάθε τμήμα και στη συνέχεια συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων, όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα θετικά και αρνητικά της φετινής Θεματικής Εβδομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι την επόμενη χρονιά θα διοργανώσουμε μια ακόμη πιο επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα βδομάδα.
Ευχαριστούμε όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής μας Θεματικής Εβδομάδας (καθηγητές και προσκεκλημένους)Δεν υπάρχουν σχόλια: